Продавница

Дрвен Лустер Доменико Д150 Зиден

2.100,00ден

-Во цената не е вклучена  Лед сијалица

 

-Овој дрвен лустер ќе креира топла атмосфера со неговиот минималистички дизајн

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрвен Лустер Доменико Д150 Зиден”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: