fbpx
 

Продавница

Дрвена Столна Ламба Виолет С300

3.350,00ден

-Во цената не е вклучена  Лед сијалица

-Оваа дрвена столна ламба ќе креира топла атмосфера со нејзиниот минималистички дизајн

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрвена Столна Ламба Виолет С300”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: 01221 Category: