fbpx
 

Продавница

Дрвен Лустер Стефано Т400

3.350,00ден

-Во цената не е вклучена  Лед сијалица

-Овој дрвен лустер ќе креира топла атмосфера со неговиот минималистички дизајн

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрвен Лустер Стефано Т400”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: 02112 Category: