fbpx
 

Продавница

Ресторански Прибор (Сет за Масло и Киселина)

650,00ден

5 – 10 парчиња: 580 мкд. парче
11 – 30 парчиња: 550 мкд. парче
31 – 50 парчиња: 460 мкд. парче
51 – 100 парчиња: 420 мкд. парче

За стаклените елементи се доплаќа 350 мкд. од парче

Ресторански прибор кој ќе ја разубави секоја маса на кој е поставен.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ресторански Прибор (Сет за Масло и Киселина)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *