fbpx
 

Продавница

Свеќник Виолет

250,00ден

5 – 10 парчиња: 220 мкд. парче
11 – 30 парчиња: 200 мкд. парче
31 – 50 парчиња: 180 мкд. парче
51 – 100 парчиња: 160 мкд. парче

Свеќник кој креира пријатна и топла атмосфера во било кој амбиент.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Свеќник Виолет”

Your email address will not be published. Required fields are marked *