fbpx
 

Продавница

Свеќник Доменико

250,00ден

5 – 10 парчиња: 230 мкд. парче
11 – 30 парчиња: 210 мкд. парче
31 – 50 парчиња: 190 мкд. парче
51 – 100 парчиња: 170 мкд. парче

Свеќник кој креира пријатна и топла атмосфера во било кој амбиент.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Свеќник Доменико”

Your email address will not be published. Required fields are marked *