Продавница

3Д Лед Ламба – Четири Срца

980,00ден


Оваа 3Д Лед Ламба – Четири Срца е дизајнирана на тој начин што прави трикови на окото.Тоа прави оптичка илузија , затоа што изгледа како да е 3Д ламба , но всушност е целосно рамен плексиглас.

Рамката се состои од тенок плексиглас кој е познат по неговата висока преносливост на светлината , а додека неговото постолје е изработено од високо квалитетно дрво.

Енергетско ефикасните лед светилки се користат за додавање на ефектот за светлосно замаглување на плексигласот.

Продуктот е комбинација на вештачки влакна со природни материјали.

Се користи за украсување на вашиот дом , кафе бар , ресторан , насекаде каде што ви треба добар амбиент.

Боја : По Избор

Светлосен Извор : Лед

Место На Производство : Македонија

Модел : АВ – 100

Приклучок : УСБ

Материјал : Дрво , Плексиглас

Употреба : За Декорација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3Д Лед Ламба – Четири Срца”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category:

3D Led Light – Four Hearts

980,00ден


This amazing light 3D Led Light – Four Hearts is a 3D wire frame lamp designed that plays tricks on the eye. The piece creates an optical illusion, as it appears as a 3D light bulb, but is actually completely flat.

The frame consists of a thin sheet of acrylic glass sheet, which is known for its light transmitting properties, while the base is constructed from high-quality natural wood.
Energy-efficient long-life LED bulbs are used to create a warm glow that won’t overheat.
The playful product combines man-made fibers with natural materials and both machinery and artisan handwork. Perfect for displaying in your room, pub, club, restaurant, and anywhere you like.
• Light Source : Led
• Variable Color
• Place Of Origin : MK
• Model Number : AW : 100
• Power Source : USB
• Material : Acrylic , Wood
• Usage : Decoration

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3D Led Light – Four Hearts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: