fbpx
 

Продавница

3Д Лед Ламба – Јаболко

980,00ден


Оваа 3Д Лед Ламба – Јаболко е дизајнирана на тој начин што прави трикови на окото.Тоа прави оптичка илузија , затоа што изгледа како да е 3Д ламба , но всушност е целосно рамен плексиглас.

Боја : По Избор

Светлосен Извор : Лед

Место На Производство : Македонија

Модел : АВ – 100

Приклучок : УСБ

Материјал : Дрво , Плексиглас

Употреба : За Декорација

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3Д Лед Ламба – Јаболко”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: